Activitats Margalló Patrimoni

Visita a l’Assarb d’Enmig

Imprimir[En castellano más abajo]

Visita guiada a l’Assarb d’Enmig

Demà dissabte, l’Associació pel Desenvolupament Rural del Camp d’Elx, amb la col·laboració de Margalló-Ecologistes en Acció d’Elx, Attac Elx, AHSA i ANSE, ha organitzat una visita guiada pel professor de la Universitat d’Alacant Carles Martín Cantarino per a conéixer l’Assarb d’Enmig.

Quedem demà dissabte a les 17:00 a l’aparcament del supermercat Lidl de la rotonda de la Carretera de Dolores i d’allà compartirem cotxes per anar a l’assarb. Porteu gorra, aigua i si és possible alguna crema per a espantar els mosquits (citronel·la, etc…).

Interessats, confirmeu en: info@turismeruralelx.es o en el 639693828

La ruta té la intenció de donár a conéixer els valors dels assarbs davant l’amenaça de destrucció d’este patrimoni, imprescindible per a conéixer els orígens del Camp d’Elx com el coneixem. Més informació:

La Generalitat reanuda las obras de canalización del Azarbe de Enmedio situado en la Vega Baja y Baix Vinalopó pese a que destruirá un enclave cultural y natural

—————
Visita guiada al Assarb d’Enmig (Azarbe de Enmedio)

Mañana sábado, la Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d’Elx, con la colaboración de Margalló-Ecologistes en Acció d’Elx, Attac Elx, AHSA y ANSE, ha organizado una visita guiada por el profesor de la Universidad de Alicante Carles Martín Cantarino para conocer el Azarbe de Enmedio.

Quedamos mañana sábado a las 17:00 en el aparcamiento del supermercado Lidl de la rotonda de la Carretera de Dolores y de allí compartiremos coches para ir al azarbe. Llevad gorra, agua y si es posible alguna crema para espantar los mosquitos (citronella, etc …).

Interesados, confirmad en: info@turismeruralelx.es o en el 639693828

La ruta tiene la intención de dar a conocer los valores de los azarbes frente a la amenaza de destrucción de este patrimonio imprescindible para conocer el origen del Camp d’Elx como lo conocemos. Más información:

La Generalitat reanuda las obras de canalización del Azarbe de Enmedio situado en la Vega Baja y Baix Vinalopó pese a que destruirá un enclave cultural y natural

1 comentari

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar