Activitats Margalló

Taller factura de la llum, estalvi i sobirania energètica

Us convidem a participar en la primera edició del taller sobre la factura de la llum, una activitat que pretén empoderar als ciutadans amb la gestió i proveïment de la energía que consumeix. Explicarem de manera pràctica fent servir d’exemple les factures de la llum dels asistents tots els diferents aspectes de la factura que rebem tots els mesos: identificació del nostre punt de suministe, consums, potencies, tases, períodes de tarificació, origen de l’energia que consumim i molt més.

En castellà més avall

El proper dimarts 28 de setembre a les 19:30h a la nostra seu (Carrer Solars, 40) us convidem a participar en la primera edició del taller sobre la factura de la llum, una activitat que pretén empoderar als ciutadans amb la gestió i proveïment de l’energía que consumeix. Explicarem de manera pràctica fent servir d’exemple les factures de la llum dels asistents tots els diferents aspectes de la factura que rebem cada mes: identificació del nostre punt de suministre, consums, potencies, tases, períodes de tarificació, origen de l’energia que consumim i molt més.

A més a més explicarem quines estrategies i opcions tenim al abast per tal de fer un us més responsable i sostenible de l’energia i reduir el nostre impacte. Seran tant petits canvis en el consum, trucs sencills com l’us d’un temporitzador, i estrategies com saber quina potència i períodes contractar.

L’activitat durarà més o menys un hora o hora i mitja i es important que portes una factura de la llum ta casa i alguna cosa per prendre notes.

L’aforament es limitat a 15 persones. Inscriu-te a l’activitat trucant o enviant un Whatsapp al número que apareix al cartell.

 

 

Castellà

EL próximo martes 28 de septiembre a las 19:30h en nuestra sede (Calle Solars, 40) os invitamos a participar en la primera edición del taller sobre la factura de la luz, una actividad que pretende empoderar a los ciudadanos con la gestión y abastecimiento de la energía que consumen. Explicaremos de manera práctica utilizando de ejemplo las facturas de la luz de los asistentes los diferentes aspectos de la factura que recibimos todos los meses: identificación de nuestro punto de suministro, consumos, potencias, tasas, periodos de tarificación, origen de la energía que consumimos y mucho más.

Además explicaremos qué estrategias y opciones tenemos al alcance para hacer un uso más responsable y sostenible de la energía y reducir nuestro impacto. Serán tanto pequeños cambios en el consumo, trucos sencillos como el uso de  un temporizador y estrategias como saber qué potencia y períodos contratar.

La actividad durará más o menos una hora u hora y media y es importante que llevas una factura de la luz de tu casa y algo para tomar notas.

El aforo está limitado a 15 personas. Inscríbete a la actividad llamando o enviando un Whatsapp al número que aparece en el cartel.

 

 

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar