Visites Bici 033_25[En castellano más abajo]

Ruta Ciclonocturna amb Lluna Plena

Divendres 13 de juny
Des de l’Oficina de Tourist Info Elx
Hora d’eixida: 20.00 h
Hora estimada de tornada: 00.00 h (anant sense presses i parant quan faça falta per descansar o gaudir del paisatge)

Ruta plana i senzilla (quasi tota), amb una petita pujada a la serra del Molar per sopar amb les vistes de tot Elx i rodalies. Es requereix una mínima preparació física.

17 km + sopar de cabasset motxiler + 17 km

Necessari:
– MOUNTAIN BIKE i casc. La ruta no és tècnica, però sí que te bastants camins de terra i alguna sendeta fàcil per a pujar la serreta.
– Reflectants (armilla (xaleco), braçalets, roba reflectant en general). Com que tornarem de nit, esta roba es molt necessària perquè se’ns veja, més que per a veure.
– Llumenetes roges posteriors. També perquè al grup se’ns veja bé per darrere. És probable que no ens trobem cap cotxe pels camins, però si passa algú, que puga vore’ns des de lluny 🙂
– Llum davantera, frontal, etc. Encara que probablement es veja prou bé amb la lluna plena, és millor que la major part del grup porte llum per no tindre sorpreses pel camí.
– Aigua, i alguna cosa per a sopar i agafar forces per a tornar a casa.

Ruta aproximada:
http://bikeroutetoaster.com/BRTWebUI/Course/679528
—————————————————-

Ruta Ciclonocturna con Luna Llena

Viernes 13 de junio
Desde la Oficina de Tourist Info Elx
Hora de salida: 20.00 h
Hora estimada de regreso: 00.00 h (yendo sin prisas y parando cuando haga falta para descansar o disfrutar del paisaje)

Ruta llana y sencilla (casi toda), con una pequeña subida a la sierra del Molar para cenar con las vistas de todo Elx y alrededores. Se requiere una mínima preparación física.

17 km + cena de sobaquillo mochilero + 17 km

Necesario:
– MOUNTAIN BIKE y casco. La ruta no es técnica, pero sí que tiene bastantes caminos de tierra y alguna senda fácil para subir la sierra.
– Reflectantes (chaleco, brazaletes, ropa reflectante en general). Como volveremos de noche, esta ropa es muy necesaria para que se nos vea, más que para ver.
– Luces rojas traseras. También para que el grupo nos vea bien por detrás. Es probable que no nos encontremos ningún coche por los caminos, pero si pasa alguien, que pueda vernos desde lejos 🙂
– Luz delantera, frontal, etc. Aunque probablemente se vea bastante bien con la luna llena, es mejor que la mayor parte del grupo lleve luz para no tener sorpresas en el camino.
– Agua, y algo para cenar y coger fuerzas para volver a casa.

Ruta aproximada:
http://bikeroutetoaster.com/BRTWebUI/Course/679528

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar