Qui som?

Margalló és un col·lectiu ecologista i cultural d’Elx que pertany a la federació Ecologistes en Acció del País Valencià, que al mateix temps, està integrada en la confederació estatal Ecologistes en Acció, on hi ha més de 300 grups ecologistes. Forma part de l’anomenat ecologisme social, que entén que els problemes mediambientals tenen l’origen en un model de producció i consum cada volta més globalitzat, del qual deriven també altres problemes socials i que cal transformar si es vol evitar la crisi ecològica.

Per a fer-ho, duu a terme campanyes de sensibilització i denúncies públiques o legals contra aquelles actuacions que danyen el medi ambient, alhora que elabora alternatives concretes i viables en cadascun dels àmbits en què desenvolupa la seua activitat.

El 2014 Margalló va celebrar el seu 35é aniversari, així és que ja et pots imaginar tota la història que hi ha darrere d’aquest grup ecologista d’Elx.

El més valuós de Margalló-Ecologistes en Acció és el grup de persones que l’integren i li donen suport, ja que li dediquen el seu temps de forma altruista. L’objectiu és fer d’Elx i el seu entorn, i en general, d’aquest món, un lloc més humà i més habitable, amb la defensa tant dels drets de les persones com del medi ambient.

Descarrega els Estatuts

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per e-mail a:

elx@ecologistesenaccio.org

Margalló es un colectivo ecologista y cultural de Elx que pertenece a la federación Ecologistas en Acción del País Valenciano, que al mismo tiempo, està integrada en la confederación estatal Ecologistas en Acción, en la que hay más de 300 grupos ecologistas. Forma parte del llamado ecologismo social, que entiende que los problemas medioambientales tienen su origen en un modelo de producción y consumo cada vez más globalizado, del que derivan también otros problemas sociales, y que hay que transformar si se quiere evitar la crisis ecológica.

Para ello realiza campañas de sensibilización y denuncias públicas o legales contra aquellas actuaciones que dañan el medio ambiente, a la vez que elabora alternativas concretas y viables en cada uno de los ámbitos en los que desarrolla su actividad.

En 2014 Margalló celebró su 35.º aniversario, por lo que te puedes imaginar toda la historia que hay detrás del grupo ecologista ilicitano.

Lo más valioso de Margalló-Ecologistes en Acció es el grupo de personas que lo integran y lo apoyan, puesto que le dedican su tiempo de forma altruista. El objetivo es hacer de Elx y su entorno, y en general, de este mundo, un lugar más humano y más habitable, defendiendo tanto los derechos de las personas como el medio ambiente.

Descargar los Estatutos

Si deseas contactar con nosotros, puedes hacerlo por e-mail en:

elx@ecologistesenaccio.org