Activitats Contaminació Ambiental Margalló Mobilitat Sostenible Urbanisme

Programa SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2015 ELX

[En castellano más abajo]

fullet_setmanamobilitat_pag2Ja es pot consultar el programa de la SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2015 a ELX, en la qual participa el nostre col·lectiu. Esperem vore-vos en les diverses activitats que organitzen els diferents col·lectius i entitats, entre els quals cal destacar el mateix Ajuntament d’Elx i Entrelíneas, amb qui hem treballat gran part de l’estiu en la coordinació de tota esta setmana.

Si voleu inscriure-vos a la Ruta Cicloturista Urbana, ho podeu fer aquí: http://goo.gl/forms/VOy9ItJpGY
La ciclonocturna que organitza ADR Camp d’Elx, sentim comunicar que ja està completa.
Per cert, no vos perdeu tampoc el Mercat de Km0 d’ADR Camp d’Elx durant el matí de dissabte a la Glorieta, on trobareu productes de proximitat del Camp d’Elx i amb secció ecològica.
Podeu consultar la resta d’activitats, premis BiciElx, concurs fotogràfic d’AUESA, Silent Disco, Cursos BiciElx, Marxes Elx a Peu, xarrades, exhibicions, etc. en el programa.
Salut i pedal!
————-
[En castellano]
 

folleto mobilitat copiabaja_Página_2Ya se puede consultar el programa de la SEMANA EUROPEA DE LA MOVILIDAD 2015 en ELX, en la cual participa nuestro colectivo. Esperamos veros en las diversas actividades que organizan los diferentes colectivos y entidades, entre los que cabe destacar el propio Ajuntament d’Elx y Entrelíneas, con quienes hemos trabajado gran parte del verano en la coordinación de toda esta semana.

 
Si os queréis inscribir en la Ruta Cicloturista Urbana, lo podéis hacer aquí: http://goo.gl/forms/VOy9ItJpGY
 
La ciclonocturna que organiza ADR Camp d’Elx, sentimos comunicar que ya está completa.
 
Por cierto, no os perdáis tampoco el Mercadillo de Km0 de ADR Camp d’Elx durante la mañana del sábado en la Glorieta, donde encontraréis productos de proximidad del Camp d’Elx y con sección ecológica.
 
Podéis consultar el resto de actividades, premios BiciElx, concurso fotográfico d’AUESA, Silent Disco, Cursos BiciElx, Marchas Elx a Peu, charlas, exhibiciones, etc. en el programa.
 
 

Salut i pedal!

1 comentari

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar