Activitats Margalló Natura

Manteniment de la zona de reforestació al Barranc de Barbassena – 19/02/2022

 

En castellà a continuació

Valencià:

Aquest dissabte 19 de febrer al matí anirem juntament amb les amigues i amics d’ARBA Elx a la zona de reforestació del Barranc de Barbassena a realitzar treballs de manteniment: arreglar i millorar escocells, encoixinar, retirar protectors que ja no calen, netejar i observar.

Esteu totes convidades a acompanyar-nos, és una activitat per a tota la família on passarem un agradable i divertit matí a la natura aprenent mentre fem.

Coneix les varietats d’arbres i arbustos locals, les seves estratègies de supervivència i com enriqueixen i milloren el nostre entorn per a nosaltres i per a tots els petits éssers que comparteixen aquesta terra. Conéixer per valorar i valorar per protegir.

Apunta’t al formulari que trobaràs al final de la publicació i el divendres 18 t’enviarem un formulari amb el punt de trobada i la resta de detalls.

Castellà:

Esta sábado 19 de febrero por la mañana iremos junto a las amigas y amigos de ARBA Elx a la zona de reforestación del Barranco de Barbassena a realizar trabajos de mantenimiento: arreglar y mejorar alcorques, acolchar, retirar protectores que ya no hacen falta, limpiar y observar.

Estáis todas invitadas a acompañarnos, es una actividad para toda la familia donde pasaremos una agradable i divertida mañana en la naturaleza aprendiendo mientras hacemos.

Conoce las variedades de árboles y arbustos locales, sus estrategias de supervivencia y como enriquecen y mejoran nuestro entorno para nosotras y para todos los pequeños seres que comparten esta hermosa tierra. Conocer para valorar y valorar para proteger.

Apúntate en el formulario que encontrarás al final de la publicación y el viernes 18 te enviaremos un formulario con el punto de encuentro y el resto de detalles.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ / FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN

 

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar