Activitats Margalló Natura

Jornada de reforestació 14/11/2021 – Barranc de Barbassena

En castellano más abajo.

Desde Margalló – Ecologistes en Acció d’Elx i amb la col·laboració de ARBA Elx us convidem a acompanyar-nos el proper diumenge 14 de novembre a aquesta activitat amb la qual venim reivindicant des de fa uns anys la protecció de la zona donant-la a conèixer a la ciutadania. És una activitat per a tota la família on podràs descobrir el valor intangible de el lloc, així com aprendre a diferenciar les plantes i les seves estratègies de supervivència i, per descomptat, aportar el teu granet ajudant a combatre la desforestació plantant un arbre o arbust.

El punt de trobada per accedir a la zona se us enviarà per correu electrònic el divendres 13 amb la resta d’indicacions per a gaudir de manera segura i saludable de l’activitat. Després haurem de caminar uns 15 minuts fins arribar a la zona del barranc on es realitzarà l’activitat.

Plantarem una varietat d’arbusts autòctons de les nostres serres, en concret: Llentiscle, Ullastre, Olivella, Lavanda, Romaní, Aladern, Albaida, Arçot, Estepa y Periploca entre altres.

Recomanem portar roba i calçat còmode, gorra, esmorzar i aigua per beure. Si disposeu d’aixada o regadora, seran benvingudes. Més avall trobaràs un fullet amb recomanacions per fer una bona reforestació.

És imprescindible inscriure’s a l’activitat a través del formulari que hi ha al final d’aquesta pàgina. L’aforament està limitat.

10 h – Recepció al punt de trobada.

10.30 h – Presentació de la jornada i reforestació.

13 h – Comiat i fi de la jornada.

 

Castellano

Desde Margalló – Ecologistas en Acción de Elche y en colaboración de ARBA Elx os invitamos a acompañarnos el próximo domingo 14 de noviembre a esta actividad con la que llevamos unos años reivindicando la protección de la zona dándola a conocer a la ciudadanía. Es una actividad para toda la familia, donde podrás descubrir el valor intangible del lugar, así como aprender a diferenciar las plantas y sus estrategias de supervivencia y, por supuesto, aportar tu granito ayudando a combatir la deforestación plantando un árbol o arbusto.

El punto de encuentro para acceder a la zona será a la farmacia de Peña de las Águilas, desde donde iremos tratando de minimizar el número de coches a la zona de aparcamiento cercana al barranco. Después tendremos que caminar unos 15 minutos hasta llegar a la zona del barranco donde se realizará la actividad.

Plantaremos una variedad de arbustos autóctonos de nuestras sierras, en concreto: Lentisco, Acebuche, Olivilla, Lavanda, Romero, Aladerno, Albaida, Espino Negro, Jara y Periploca entre otras.

Recomendamos llevar ropa y calzado cómodo, gorra, almuerzo y agua para beber. Si dispones de azada o regadera, serán bienvenidas. Más abajo encontrarás la ubicación en el mapa del punto de encuentro y un folleto con recomendaciones para hacer una buena reforestación.

10 h – Recepción en el punto de encuentro.

10.30 h – Presentación de la jornada y reforestación.

13 h – Despedida y fin de la jornada.

 

CONSELLS I RECOMANACIONS / CONSEJOS Y RECOMEDACIONES 

DESCARREGA EN PDF / DESCARGA EN PDF

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ / FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN

 

2 Comentaris
 1. Rosario Ausina Romero 2 anys fa
  Respon

  Hola.
  Aquest diumenge no podrem assistir a la jornada de reforestació. Estem apuntats dos adults: jo, Rosario Ausina Romero (i els meus 3 fills) i la meua parella Carlos Ortiz Marchante.
  Sento avisar amb tant poc temps.
  Feliç jornada. Felicitats per l’activitat.

 2. Neftalí Guardiola Lozano 2 anys fa
  Respon

  Ola!
  Quin és el lloc exacte del punt de trobada?
  Hi ha algun telèfon de contacte?
  Fins demà!

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar