Activitats Margalló Natura

Jornada de reforestació 12/12/2021 – Barranc de l’Escorfer

En castellano más abajo.

Aquesta vegada som nosaltres les que col·laborem encantades de la vida amb ARBA Elx i junts us convidem a acompanyar-nos el proper diumenge 12 de decembre a aquesta activitat de restauració en el Barranc de l’Escorfer, una zona nova en la que inciem acció. És una activitat per a tota la família on podràs descobrir el valor intangible de el lloc, així com aprendre a diferenciar les plantes i les seves estratègies de supervivència i, per descomptat, aportar el teu granet ajudant a combatre la desforestació plantant arbres o arbustos.

El punt de trobada per accedir a la zona se us enviarà per correu electrònic el divendres 10 amb la resta d’indicacions per a gaudir de manera segura i saludable de l’activitat. Després haurem de caminar uns 10 minuts fins arribar a la zona del barranc on es realitzarà l’activitat.

Plantarem tres varietats d’arbres i arbustos cedits per els vivers de la Generalitat Valenciana: Efedra, Coscolla i Tetraclinis.

Recomanem portar roba i calçat còmode, gorra, esmorzar i aigua per beure. Si disposeu d’aixada o regadora, seran benvingudes. Més avall trobaràs un fullet amb recomanacions per fer una bona reforestació.

És imprescindible inscriure’s a l’activitat a través del formulari que hi ha al final d’aquesta pàgina. L’aforament està limitat.

10 h – Recepció al punt de trobada.

10.30 h – Presentació de la jornada i reforestació.

13 h – Comiat i fi de la jornada.

 

Castellano

Esta vez somos nosotros las que colaboramos encantadas de la vida con ARBA Elx y juntos te invitamos a acompañarnos el próximo domingo 12 de diciembre a esta actividad de restauración en el Barranco del Escorfer, una zona nueva en la que iniciamos acción. Es una actividad para toda la familia donde podrás descubrir el valor intangible del sitio, así como aprender a diferenciar las plantas y sus estrategias de supervivencia y, por supuesto, aportar tu granito ayudando a combatir la deforestación plantando árboles o arbustos.

El punto de encuentro para acceder a la zona se te enviará por correo electrónico el viernes 10 con el resto de indicaciones para disfrutar de forma segura y saludable de la actividad. Después deberemos caminar unos 10 minutos hasta llegar a la zona del barranco donde se realizará la actividad.

Plantaremos tres variedades de árboles y arbustos cedidos por los viveros de la Generalitat Valenciana: Efedra, Coscoja y Tetraclinis.

Recomendamos llevar ropa y calzado cómodo, gorro, almuerzo y agua para beber. Si dispone de azada o regadera, serán bienvenidas. Más abajo encontrarás un folleto con recomendaciones para una buena reforestación.

Es imprescindible inscribirse en la actividad a través del formulario que aparece al final de esta página. El aforo está limitado.

10 h – Recepción en el punto de encuentro.

10:30 h – Presentación de la jornada y reforestación.

13 h – Despedida y fin de la jornada.

 

CONSELLS I RECOMANACIONS / CONSEJOS Y RECOMEDACIONES 

DESCARREGA EN PDF / DESCARGA EN PDF

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ / FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN

 

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar