Activitats Margalló Natura

Jornada de reforestació 10/01/2021 – Barranc de Barbàsena

Jornada de reforestació al Barranc de Barbàsena el diumenge 10 de gener de 2021

Jornada de reforestació al Barranc de Barbàsena el diumenge 10 de gener de 2021

En castellano más abajo.

Desde Margalló – Ecologistes en Acció d’Elx us convidem a acompanyar-nos el proper diumenge 10 de gener a aquesta activitat amb la qual venim reivindicant des de fa uns anys la protecció de la zona donant-la a conèixer a la ciutadania. És una activitat per a tota la família, on podràs descobrir el valor intangible de el lloc, així com aprendre a diferenciar les plantes i les seves estratègies de supervivència i, per descomptat, aportar el teu granet ajudant a combatre la desforestació plantant un arbre o arbust.

El punt de trobada per a accedir a la zona serà a la farmàcia de Penya de les Àguiles, des de on anirem tractant de minimitzar el nombre de cotxes a la zona d’aparcament propera al barranc. Després haurem de caminar uns 15 minuts fins arribar a la zona del barranc on es farà l’activitat.

Plantarem una varietat de arbusts autòctons de les nostres serres, en concret: Llentiscle (25), Ullastre (25), Olivella (10), Lavanda (10), Romaní (10), Aladern (10), Albaida (10), Arçot (10), Estepa (10) y Periploca (5). Fent un total de 125 plantes.

Recomanem portar roba i calçat còmode, gorra, esmorzar i aigua per beure. Si disposeu d’aixada o regadora, seran benvingudes. Més avall trobaràs la ubicació al mapa del punt de trobada i un fullet amb recomanacions per fer una bona reforestació.

És imprescindible inscriure’s a l’activitat a través del formulari que hi ha al final d’aquesta pàgina. L’aforament està limitat a les primeres 40 persones.

10 h – Sortida cap a la zona de reforestació.

10.30 h – Presentació de la jornada i reforestació.

13 h – Comiat i fi de la jornada.

 

Castellano

Desde Margalló – Ecologistas en Acción de Elche os invitamos a acompañarnos el próximo domingo 10 de enero a esta actividad con la que llevamos unos años reivindicando la protección de la zona dándola a conocer a la ciudadanía. Es una actividad para toda la familia, donde podrás descubrir el valor intangible del lugar, así como aprender a diferenciar las plantas y sus estrategias de supervivencia y, por supuesto, aportar tu granito ayudando a combatir la deforestación plantando un árbol o arbusto.

El punto de encuentro para acceder a la zona será a la farmacia de Peña de las Águilas, desde donde iremos tratando de minimizar el número de coches a la zona de aparcamiento cercana al barranco. Después tendremos que caminar unos 15 minutos hasta llegar a la zona del barranco donde se realizará la actividad.

Plantaremos una variedad de arbustos autóctonos de nuestras sierras, en concreto: Lentisco (25), Acebuche (25), Olivilla (10), Lavanda (10), Romero (10), Aladerno (10), Albaida (10), Espino Negro (10), Jara (10) y Periploca (5). Haciendo un total de 125 plantas.

Recomendamos llevar ropa y calzado cómodo, gorra, almuerzo y agua para beber. Si dispones de azada o regadera, serán bienvenidas. Más abajo encontrarás la ubicación en el mapa del punto de encuentro y un folleto con recomendaciones para hacer una buena reforestación.

10 h – Salida hacia la zona de reforestación.

10.30 h – Presentación de la jornada y reforestación.

13 h – Despedida y fin de la jornada.

PUNT DE TROBADA / PUNTO DE ENCUENTRO

 

CONSELLS I RECOMANACIONS / CONSEJOS Y RECOMEDACIONES 

DESCARREGA EN PDF / DESCARGA EN PDF

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ / FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN

1 comentari
  1. Maria 3 anys fa
    Respon

    Hola se va a realizar la forestación o por las lluvias se cancela? Me pueden contestar al WhatsApp o por msm gracias

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar