Activitats Margalló Natura

Jornada de reforestació 08/01/2022 – Barranc de Barbassena

Us convidem a participar a la propera reforestació que organitzem amb els amics i amigues d’ARBA Elx el proper dissabte 8 de gener. Aquesta vegada farem el treball de restauració en el Barranc de Barbassena al nord-oest del municipi, una zona que portem anys treballant. És una activitat per a tota la família on podràs descobrir el valor intangible de el lloc, així com aprendre a diferenciar les plantes i les seves estratègies de supervivència i, per descomptat, aportar el teu granet ajudant a combatre la desforestació plantant arbres o arbustos.

En castellano más abajo.

Us convidem a participar a la propera reforestació que organitzem amb els amics i amigues d’ARBA Elx el proper dissabte 8 de gener. Aquesta vegada farem el treball de restauració en el Barranc de Barbassena al nord-oest del municipi, una zona que portem anys treballant. És una activitat per a tota la família on podràs descobrir el valor intangible del lloc, així com aprendre a diferenciar les plantes i les seves estratègies de supervivència i, per descomptat, aportar el teu granet ajudant a combatre la desforestació plantant arbres o arbustos.

El punt de trobada per accedir a la zona se us enviarà per correu electrònic el divendres 7 amb la resta d’indicacions per a gaudir de manera segura i saludable de l’activitat.

Plantarem varietats d’arbres i arbustos autoctons com garrofer, margalló, albada, estepa, lavanda i altres.

Recomanem portar roba i calçat còmode, gorra, esmorzar i aigua per beure. Si disposeu d’aixada o regadora, seran benvingudes. Més avall trobaràs un fullet amb recomanacions per fer una bona reforestació.

És imprescindible inscriure’s a l’activitat a través del formulari que hi ha al final d’aquesta pàgina. L’aforament està limitat.

9:30 h – Recepció al punt de trobada.

10.00 h – Presentació de la jornada i reforestació.

13 h – Comiat i fi de la jornada.

 

Castellano

Te invitamos a participar en la próxima reforestación que organizamos con los amigos y amigas de ARBA Elx el próximo sábado 8 de enero. Esta vez haremos el trabajo de restauración en el Barranco de Barbassena en el noroeste del municipio, una zona que llevamos años trabajando. Es una actividad para toda la familia donde podrás descubrir el valor intangible del sitio, así como aprender a diferenciar las plantas y sus estrategias de supervivencia y, por supuesto, aportar tu granito ayudando a combatir la deforestación plantando árboles o arbustos.

El punto de encuentro para acceder a la zona se te enviará por correo electrónico el viernes 7 con el resto de indicaciones para disfrutar de forma segura y saludable de la actividad.

Plantaremos variedades de árboles y arbustos autóctonos como algarrobo, palmito, albaida, jara, lavanda y otros.

Recomendamos llevar ropa y calzado cómodo, gorro, almuerzo y agua para beber. Si dispone de azada o regadera, serán bienvenidas. Más abajo encontrarás un folleto con recomendaciones para una buena reforestación.

Es imprescindible inscribirse en la actividad a través del formulario que aparece al final de esta página. El aforo está limitado.

9:30 h – Recepción en el punto de encuentro.

10:00 h – Presentación de la jornada y reforestación.

13 h – Despedida y fin de la jornada.

 

CONSELLS I RECOMANACIONS / CONSEJOS Y RECOMEDACIONES 

DESCARREGA EN PDF / DESCARGA EN PDF

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ / FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN

 

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar