Activitats Margalló Natura

Excursió ciclopedestre pel Fondo el diumenge 06/02/2022

cartell Excursió ciclopedestre pel Fondo el dissabte-06-02-2022

 

En castellà a continuació

Valencià:

Aquest diumenge, en commemoració del Dia Mundial dels Aiguamolls i a fi de donar a conèixer la problemàtica sorgida arran de la implantació d’empreses d’agricultura industrial als voltants del Parc Natural del Fondo, des de Margalló, la Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d’Elx i la Colla Ecologista “El Campanà” de Crevillent, hem organitzat una marxa per l’entorn del Fondo. En ella parlarem dels valors naturals de la zona, explicarem els riscos que comporta per a aquest espai l’esmentat model d’explotació agrícola i descriurem les alternatives existents per a la seua preservació.
L’eixida per a aquesta activitat serà a les 9:30 h., per a aquells que vulguen anar amb bicicleta, o a les 10:00 h. per a la resta, des de l’aparcament de l’Hospital del Vinalopó, des d’on eixirem en cotxes fins a la part sud del Fondo.

Per a participar en l’activitat és necessari completar el formulari que trobareu al final d’aquesta notícia.

Castellà:

Este domingo, en conmemoración del Día Mundial de los Humedales y con el fin de dar a conocer la problemática surgida a raíz de la implantación de empresas de agricultura industrial en los alrededores del Parque Natural del Fondo, desde Margalló, la Asociación para el Desarrollo Rural del Camp de Elche y la Colla Ecologista “El Campanà” de Crevillent, hemos organizado una marcha por el entorno del Fondo. En ella hablaremos de los valores naturales de la zona, explicaremos los riesgos que comporta para este espacio el citado modelo de explotación agrícola y describiremos las alternativas existentes para su preservación.
La salida para esta actividad será a las 9:30 h., para aquellos que deseen ir en bicicleta, o a las 10:00 h. para el resto, desde el aparcamiento del Hospital del Vinalopó, desde donde saldremos en coches hasta la parte sur del Hondo.

Para participar en la actividad es necesario completar el formulario que encontrará al final de esta noticia.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ / FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN

 

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar