Mobilitat Sostenible

El 27 de novembre agafa la teua bici

COLLA BICICLETERA URBANA
El pròxim divendres 27 de novembre a les 20h00 des de la plaça de l’Algeps (les Ximeneres), tenim una nova Bici-Crítica (Massa Crítica) d’Elx. L’itinerari es decidirà allà mateix, i esta volta us proposem com a idea fer un recorregut més llarg pel centre (Av. Llibertat, Poeta Miguel Hernández, Carrer Major del Pla, Pont de la Marededéu, Ripoll…) i anar en direcció a Altabix per acabar a la Plaça de la Llotja d’Altabix, ja que a La Llotja Sala Cultural hi ha un concert-concurs de músics joves en valencià i és gratuït (Amplifica’t). Però bé, ja decidim entre tots el mateix divendres a l’eixida des de les Ximeneres segons ens apanye.

També està l’opció de fer alguna tapa anant de Bici-Tapes per algun dels bars que participen en el concurs de tapes d’Elx (Destápate), com en l’última ocasió, que ens ho vam passar la mar de bé mentre vam contribuir amb el petit comerç local a preus populars.

A més a més, el diumenge 29 de novembre tenim organitzada juntament amb companys/es de Murcia en Bici i Alacant en Bici, una visita cicloturística per aquí per Elx (zona monumental, ruta del palmerar, rambla del Vinalopó, etc.). Si us animeu a acompanyar-nos, nosaltres estarem el diumenge dia 29 de novembre a les 11h30 a RENFE-Elx Parc esperant els companys de Múrcia i Alacant, que vénen en tren+bici.

Salut i pedal!

Vía | elxenbici.blogspot.com

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar