Activitats Espais Naturals Margalló Societat

Debat: “Les retallades en els Parcs Naturals valencians – Les Salines de Santa Pola”

ConferParcsNatDefinitiu[En castellano más abajo]

Debat: “Les retallades en els Parcs Naturals valencians – Les Salines de Santa Pola”
Divendres 28 de març, 19:30
Centre Cultural Margalló (C/ Solars, 40)

Ponents:
Carles Arnal (Acció Ecologista Agró)
Sergio Arroyo (AHSA-Amigos de los Humedales del Sur de Alicante)

La Conselleria d’Infraestructures, Territorii i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana ha despatxat quasi el 80% dels tècnics de parcs naturals (ERO de Vaersa) i ha procedit a fer una tremeda retallada en la normativa de protecció dels espais protegits valencians emprant la llei d’acompanyament de pressuposts.

No contenta amb fer açò ara promou una campanya de promoció de la seua activitat denominada “El parc natural del mes”, que no tindria cap problema si no fóra per coincidir amb tot l’anterior i emprar-la com a element de maquillatge i distracció de la lamentable situació de desprotecció del nostre patrimoni natural.
Des de Bosc Viu (on està integrat Margalló Ecologistes en Acció d’Elx i altres entitats) volem mostrar la veritable situació, de manera seriosa i objectiva.

Parlarem d’això, de la situació del Parc Natural de les Salines de Santa Pola (parc natural del mes de març) i molt més en este debat.
————————————-
Debate: “Los recortes en los Parques Naturales valencianos – Las Salinas de Santa Pola”
Viernes 28 de marzo, 19:30
Centre Cultural Margalló (C/ Solars, 40)

Ponentes:
Carles Arnal (Acció Ecologista Agró)
Sergio Arroyo (AHSA-Amigos de los Humedales del Sur de Alicante)

La Conselleria de Infraestructuras, Territorio y Medio Ambiente de la Generalitat Valenciana ha despedido a casi el 80% de los técnicos de parques naturales (ERE de Vaersa) y ha procedido a realizar un tremedo recorte en la normativa de protección de los espacios protegidos valencianos empleando la ley de acompañamiento de presupuestos.

No contenta con hacer esto ahora promueve una campaña de promoción de su actividad denominada “El parque natural del mes”, que no tendría ningún problema si no fuera por coincidir con todo lo anterior y emplearla como elemento de maquillaje y distracción de la lamentable situación de desprotección de nuestro patrimonio natural.

Desde Bosc Viu (donde está integrado Margalló-Ecologistes en Acció d’Elx y otras entidades) queremos mostrar la verdadera situación, de manera seria y objetiva.

Hablaremos de ello, de la situación del Parque Natural de las Salinas de Santa Pola (parque natural del mes de marzo) y mucho más en este debate.

4 Comentaris

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar