Ecologistes en Acció Margalló Mobilitat Sostenible

Concentració per un tren per a tots i totes a València

Concentració coincidint amb la inauguració oficial de l’AVE a la que us convidem a participar.

> Vine a donar la ‘benvinguda’ a l’AVE davant l’estació nova, al carrer Sant Vicent, 171.

El proper 18 de desembre s’inaugura l’AVE Madrid-Valencia-Castella la Manxa-Múrcia. Aquesta costosíssima infraestructura, 12.410 milions d’euros -dos bilions de les antigues pessetes- que hem pagat entre tots i totes amb diners públics, és un tren elitista que es planteja per a una minoria acomodada però no com us servei públic per a tots i totes.

Distintes organitzacions sindicals, ecologistes i socials hem convocat una concentració coincidint amb la inauguració oficial de l’AVE a la que us convidem a participar. Us adjuntem el manifest ‘Volem un tren per a tots i totes’ al que s’han adherit les següents organitzacions:

Acció pel clima, Amigos de sierra de escalona, Amigos de los humedales del sur de Alicante (AHSA), Asociación por el medio ambiente, Ca revolta, Colla ecologista la carrasca-Ecologistes en Acció d’Alcoi, Coordinadora ecologista de la Vall d’Albaida, Coordinadora estatal en defensa del ferrocarril público, Ecologistes en Acció, Intersindical valenciana, la Ribera en bici, Plataforma por un ferrocarril público y social de Cuenca, Salvem el botànic, Salvemos Mijares, sff-cgt, Sindicato ferroviario, València en bici – Acció ecologista Agró, Xúquer viu, wwf-Valencia

‘Per un ferrocarril públic, social i sostenible. Tren sí, AVE no’

Via | ecologistasenaccion.org

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar