Margalló Societat

Celebració del Dia Mundial de la Pau i la Noviolència

El Grup Tortuga celebra el 28 de gener el Dia Mundial de la Pau a les 20h30 a la Plaça de Baix.

Dia Mundial per la Pau i la Noviolència

El Grup Antimilitarista Tortuga celebra el divendres 28 de gener el Dia Mundial de la Pau i la Noviolència a les 20h30 a la Plaça de Baix. Les guerres també són responsabilitat nostra. Participa a l’acte commemoratiu del Dia Mundial per la Pau i la Noviolència, i uneix la teva veu per dir NO a totes les guerres i a totes les violències.

Hem preparat alguns jocs i dinàmiques per reflexionar junts i juntes sobre aquesta realitat. Hi haurà taula informativa i comptarem amb la aportació dels grups musicals de la Plataforma Puentegramas, ‘Alacant Zona Absurda‘ i ‘GRS‘. L’actuació que realitzaran, de hip hop fusió, uneix els estils d’aquests dos grups, el primer de gent d’Alacant, i el segon amb amics de diversos països africans. Acabaran la seua actuació compartint amb nosaltres el tema que interpreten conjuntament ‘Trencant Fronteres‘, amb el que pretenen aportar la seua proposta d’un món basat en el respecte i amistat de totes les cultures i nacions, i no en la imposició i la violència.

Coincidim amb l’aniversari de la Bici Crítica d’Elx, organitzat per Margalló-Elx en Bici i que surt de les Ximenelles a les 20h00, i ha preparat una xocolatada com colofó. Farem per coincidir d’alguna manera amb aquesta activitat, i en qualsevol cas ens sentirem unides a ella.

+ info | Descarrega’t el cartell del Dia Mundial per la Pau i la Noviolència.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar