Activitats Biodiversidad Margalló

Jornada de voluntariat “Rastros en la Arena”, dimenge 22 de maig

Ja falta poc perquè les tortugues marines comencen a visitar les nostres costes buscant emplaçaments per a niar. Per això, des d’Ecologistes en Acció tornem a posar en marxa, per segon any consecutiu, la campanya de voluntariat “Rastres en l’Arena”, per a tractar de descobrir els possibles nius abans que el vent o la maquinària  de neteja de platges esborre els rastres que les tortugues deixen en l’arena i garantir així la supervivència de les xicotetes tortugues.

Si vols participar novament en aquest voluntariat o tens intenció de fer-lo per primera vegada, volem convidar-te aquest pròxim diumenge a les 11 h. a una activitat que, en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Elx, hem preparat a l’aula de la naturalesa del Clot de Galvany i que servirà de tret d’eixida a la campanya d’enguany. En l’acte informarem breument dels objectius de la campanya i de com participar en ella com a persona voluntària. Posteriorment, les persones interessades podran participar en una activitat organitzada en commemoració del Dia Mundial de la Diversitat Biològica. Es tracta del taller “Vida en una gota d’aigua”. En ell, els participants obtindran mostres biològiques de les tolles del paratge per a la seua observació posterior, a l’Aula de la Natura, a través de lupes binoculars i un microscopi amb cambra incorporada. S’ensenyarà a identificar els principals grups dels xicotets éssers vius que habiten en l’aigua i es comentarà la seua importància ecològica i el paper fonamental que exerceixen en la naturalesa.

Si tens intenció d’assistir, et preguem emplenes el formulari que apareix ací, indicant si també t’agradaria participar en el taller “Vida en una gota d’aigua” (les places per a aquest taller són limitades).

Esperem comptar amb tu aquest diumenge!

 

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar