Agroecologia Consum Margalló

Crevillent, municipi lliure de transgènics

S’aprova la moció per declarar Crevillent municipi lliure de transgènics presentada per la Colla Ecologista-Cultural “EL Campanà” i el suport entre altres associacions de Margalló-Ecologistes en Acció d´Elx

El passat dimarts, 25 d’octubre, es va aprovar per unanimitat al ple municipal la moció presentada per la Colla Ecologista-Cultural “El Campanà” i l’associació TerraViva amb el suport de diverses associacions locals, per declarar Crevillent municipi lliure de transgènics.

La iniciativa de la declaració de municipis lliures de transgènics naix d’una campanya de la Plataforma per la Sobirania Alimentària d’Alacant, de la qual la colla forma part, que pretén assolir aquest objectiu arreu de la província. Crevillent se suma, així, a Altea i Calp com a ciutats pioneres en aprovar aquesta moció.

La campanya duta a terme per la Colla “El Campanà”, ha consistit en diverses conferències i projeccions per informar a la societat crevillentina dels perills dels cultius transgènics. La campanya ha comptat amb el suport de les següents associacions locals: AA.VV de la Partida Catxapets, del Pont i de la Quinta Elevació, Associació d’Afectats Càncer de Crevillent, Casal Jaume I de Crevillent, Associació Cultural Atropoll, Associació Cultura Viva, Amics de la Natura i El Nyuc Carrillero; i comarcals: Cooperativa Els Carrissals d’Elx, Col·lectiu ecologista Margalló d’Elx,
sindicat CNT d’Elx i el Col·lectiu antimilitarista Tortuga.

Per això, el grup ecologista vol agrair als conferenciants, Jordi Brotons, biòleg, i Miguel Angel Capilla, enginyer agrònom, als partits polítics, a les associacions i a totes les persones implicades en la campanya.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

també et pot agradar